Aktualności
Szanowni Państwo. W związku z obecną sytuacją w Kraju dotyczącą zagrożenia chorobą zakaźną COVID-19 w wyniku zarażenia koronawiusem (SARS-CoV-2) zwracamy się do Państwa z prośbą o maksymalne ograniczenie osobistych kontaktów pomiędzy Państwem a Pracownikami Biura jeśli nie jest to konieczne. Biuro LGD od dnia dzisiejszego przechodzi w tryb pracy pełnienia dyżurów, interesanci przyjmowani są tylko w pilnych sprawach i po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym.
Utworzono: 16 marzec 2020
|
Szkolenie zostało zorganizowane przez LGD Stowarzyszenie ,,Lider Pojezierza” w związku z ogłoszeniem naboru nr 3/2020/WKS pn. ,,Wzmocnienie Kapitału Społecznego. Wydarzenia historyczne, jako łącznik tożsamości mieszkańców obszaru”, w dniu 09 marca 2020 r. (poniedziałek) w Sali Konferencyjnej LGD w Barlinku o godz. 9:00. Warsztat szkoleniowy poprowadził Wiceprezes Stowarzyszenia ,,Lider Pojezierza” Ireneusz Kostka.
Utworzono: 11 marzec 2020
|
Szkolenie zostało zorganizowane przez LGD Stowarzyszenie ,,Lider Pojezierza” w związku z ogłoszeniem naboru nr 1/2020/ZTRJ pn. ,,Wspieranie wspólnych działań polepszających infrastrukturę wodną oraz zagospodarowanie turystyczne rzek i jezior”, w dniu 10 marca 2020 r. (wtorek) w Biurze LGD w Barlinku o godz. 9:00. Warsztat szkoleniowy poprowadził Wiceprezes Stowarzyszenia ,,Lider Pojezierza” Ireneusz Kostka.
Utworzono: 11 marzec 2020
|
Szkolenie zostało zorganizowane przez LGD Stowarzyszenie ,,Lider Pojezierza” w związku z ogłoszeniem naboru nr 2/2020/ZDL pn. ,,Zachowanie dziedzictwa lokalnego”, w dniu 09 marca 2020 r. (poniedziałek) w Sali Konferencyjnej LGD w Barlinku o godz. 9:00. Warsztat szkoleniowy poprowadził Wiceprezes Stowarzyszenia ,,Lider Pojezierza” Ireneusz Kostka.
Utworzono: 11 marzec 2020
|
Który regionalny produkt żywnościowy oraz potrawa Pomorza Zachodniego okażą się w tym roku najlepsze? Wystartował wojewódzki etap konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”. Zgłoszenia przyjmowane są do 17 kwietnia br.
Utworzono: 09 marzec 2020
|